Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

Tabu-e a haver nője?

Kenyérbélnyúl falánk kérdése

Egy ritkán látott, de kedves komám barátnőjéről van szó, akivel már x éve van együtt. Az illető lánnyal nekem a világon soha semmi bajom nem volt, de tabu jellegét (vagyis mintha nem is kenne NŐ) mindaddig megőrizte, amíg az illető koma egy alkalommal, kissé kapatosan eldicsekedett vele, hányszor, és milyen módon csalta őt meg, sőt, az egyik légyottjáról videófelvételt is készített, amit büszkén mutogatott, nyilván nem csak nekem. Először persze sajnáltam csak a leányzót, mert ezzel azért érzésem szerint igen jelentősen le lett alázva, amit nem érdemelt meg. Ez még mindig nem lenne akkora gond, végül is amit a szem nem lát, az a szívnek nem fáj, én meg úgysem mondom el.

Csakhogy a napokban gyakrabban találkoztam a leányzóval, mint általában, és határozott közeledési szándékot érzékeltem felőle, aminek egyre nehezebben tudok ellenállni, főként az előzmények tükrében, és mert az illető leány rendkívül csinos. Sőt, ráadásul nekem is van egy közel öt éves kapcsolatom, ami szintén bonyolítja a helyzetet. Tehát a dolog mindkét fél részéről áldozatokkal járna, és ráadásul a végeredmény sem garantált. És ha esetleg belebonyolódunk valamilyen kettős játékba, sajnos egyáltalán nem biztos, hogy nem derül ki rövid időn belül, lévén mindenki ismer mindenkit.

Mentesíthet-e bármely körülmény a tabu alól? És egyáltalán, egy bizonytalan, de rendkívül izgalmasnak ígérkező kaland kedvéért mondjunk-e le többé-kevésbé bevált, de hát egy kissé poros kapcsolatunkról?


Éjfél Kapitány diétás válasza

Hát, EZ a körülmény semmiképpen sem mentesít. Egyszerűen beindultál arra a lányra, és most kifogást keresel.

Hogy mi történik a komád és annak nője viszonylatában, annak nem sok köze van hozzád. Ha a barátod viselkedését etikátlannak tartod, az legfeljebb a ti kettőtök kapcsolatára vet árnyékot, de ha jól látom, nem túlságosan nagyot, hiszen örömmel végignézted a házivideóját. Jól látszik, hogy sem a megcsalás intézménye ellen nincs kifogásod (magad is ezzel kacérkodsz), sem a barátságod nem rendült meg; egyszerűen elkívántad a nőjét.

A létező kapcsolatodat felrúgni a haverod "rendkívül csinos" és veled flörtölő nőjével igénytelen dolognak tartom. Ha már felrúgsz egy kapcsolatot, akkor tedd azt stílusosan. Legyen az egy óriási szerelem első látásra, legyen az egy romantikus, rendkívüli valami, amiért hegyeket kell megmozgatnod. De a haverod nőjével összemelegedni, akit tálcán hoztak eléd, és akit csak a múló idő varázsolt álmaid asszonyává? Sivár egy történet. A párhuzamos viszonyt esetedben pláne nem javaslom – biztos bukás. Felejtsd el!