Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

Rockerlány kérdezi

Rockerlány kérdezi

Mozgássérült rockerlány fordult hozzám szerelmi kérdéssel, mi mással. Érdekes, felette érdekes...

Csilla bizarr kérdése

Megismerkedtem egy Norbi nevű 25 éves rocker sráccal, én 20 éves mozgássérült lány vagyok és én is rocker. Egy hete beszélgetünk msnen. És ma találkoztunk, de anyuéknak nem tetszik és engem cseszegetnek hogy nem lesz hosszú ez a kapcsolatom se mer a Rockerek.hu oldalon szerintük úgy csinálok mint egy kurva hogy mindenkivel lefekszek ott. Amikor vele még le se feküdtem. és szerintem meg nemis mindenkivel mert csak egy volt az előző aki 2 hónap után dobott mert megcsalt. Hogy szerettessem meg Norbit velük? Messze is lakunk egymástól és csak ritkán tudunk találkozni.


Éjfél Kapitány buzdító válasza

Hát ebben a kérdésben aztán minden benne van egyszerre. Anyádék nyilván túloznak, de ez érthető. Én azt mondom, használd csak nyugodtan és ügyesen a kis testedet: ha társra vágysz, akkor adakozónak kell lenned (főleg akkor, ha más területen hiányosságaid vannak). Így (és csak így) indul egy kapcsolat. Hogy meddig tart, hát az merőben más tészta, de majd szépen abba is beletanulsz, hogyan tartsál meg valakit magad mellett. Ami pedig a szüleidet és a pasid megszerettetését illeti, ez nem olyan dolog, amit különösebben erőltetned kellene. Ha minden rendben van, ez magától meg fog történni, ha pedig nincs minden rendben, akkor bármit is teszel, csak az energiádat pocsékolod. Tekintsd ezt az ő ügyüknek, te foglalkozz csak magaddal – és szeress.