Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

Összebútorozzak?

Attus bátortalan kérdése

Nem gondoltam, hogy rákényszerülök virtuális lelki segítségre, de úgy látszik minden út Rómába vezet. Hirtelen nem találok magam mellet senkit úgyhogy te maradsz. Problem: van egy lány nagyon szeretem, lassan 2 éve vagyunk együtt, és nagyon jól érzem magam vele magam általában, DE nem tudom eldönteni, hogy mit akarok, gyerekkorom óta egy úgy képzeltem el a szerelmemet, hogy első látásra, és egy nagy belső kisugárzással párosulva. Őt nem úgy ismertem meg, lassan, félve, de megszerettem de valahogy hiányzik belőle, az íz, az igazi zamat. Lassan el kell döntenem mit akarok a kapcsolattal, kezdjem el vele az életem, és kezdjem el vele a tudatos jövőépítést vagy ne (összeköltözés stb)? Félek ha megteszem mindig bennem lesz a tüske, hogy nem kerestem tovább, viszont ha szakítok vele és nem találom meg aki az álomvilágomban él akkor meg mi a franchoz kezdek, tépelődök azon miért nem maradtam vele, hülyíteni meg nem akarom, mert annál jobban szeretem. Ohh mond te mit választanál???


Éjfél Kapitány buzdító válasza

Nagyon egyértelmű: bútorozzatok össze azonnal! :)

Az összeköltözés nagyon jó iskola, ugyanakkor nem kötelez senkit semmire. Heteken belül ki fog derülni, hogy mostani választottad méltó-e a szerelmedre, de az is, hogy Te mennyire vagy felkészülve a családfői szerepre. Előre szólok: a próba nagyon nehéz lesz. Meglepően problémás lesz egy közös élettérben alkalmazkodni valaki máshoz, felvállalni olyan feladatokat, amik eddig nem a ti vállatokat nyomták. Ha kiálljátok, megérdemlitek egymást. Ha nem, akkor is gazdagabb leszel annyi tapasztalattal, amivel a második összeköltözést már élvezni fogod. Rajta!