Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Hova tegyem őket?

Hova tegyem őket?

Horváthné a férje mellett csak beleszeretett egy másikba is, aki azért annyira nem okés, hogy át is váltson rá. Most mit tegyen?

Horváthné poligám kérdése

Édes Éjfél Kapitány! Szükségem van a segítségedre, mindent mindennel összefüggésben látó gondolkodásom tükörszobájából nem lelem a kiutat. Ebben a terméketlen kuszaságban, metsző hideg kék ffi-nő kapcsolatok értelmezésén élezett kíméletlenül racionális logikád segíthet talán. Van két ffi a fejemben akiket helyre kell tennem bennt ahhoz, hogy a kinti valóságban is helyreálljon körülöttem a rend.

Az egyik a férjem, akivel majdnem húsz éve vagyunk együtt, kapcsolatunk különösen erős és legalább ennyire diszharmonikus is. A világban való érvényesülés nem az erőssége, egy találó személyiség tipológia aszkézisra hajlmosnak aposztrofálta, nekem sokszor kicsit autisztikusnak tűnik. Két dolgot nem tudok megbocsájtani egy ffinak, ha a libidója vagy iq-ja gyenge, ilyen hibái nincsenek. Van két nagyobbacska forma gyerekünk, ami az egyetlen működőképes közös projektünk. Miután megszületett a második, olyan dolgokat kezdtem elvárni és számonkérni tőle amikre úgy érezte nem képes, több velem töltött időt és jobb anyagi körülményeket. Korábban úgy gondoltam, ő stabilan fog keresni én meg jól de sokkal több kockázatot vállalva, amit a kikezdhetetlen megbízhatósága mellett majd meg is tehetek. Elszámoltam magam, vagy a külső erőforrásaink voltak gyengék vagy én voltam túl puha vagy mindkettő. Elkövettem azt a hibát, hogy engedtem a feszültséget a fizikai kapcsolatunk rovására menni, sok éven keresztül nem teljesen elhidegülve de nagyon keveset voltunk együtt. Ő a feszültséget egyre több sportban és mozgásban vezette le. Most nagyon szeretném ha újra sok fizikai kapcsolatunk lenne, de nem tudom rávenni, szinte leszokott a szexről. Részemről a kémia nem hiányzik, ha átölel és komolyan gondolja, nem csak azért, hogy arrébb tegyen az útjából most is összefut a nyál a számban. Másik komoly hiba amit elkövettem, hogy megfenyegettem, hogy elhagyom ha nem hajlandó legalább megpróbálni több időt és pénzt vinnni a kapcsolatunkba. Majdnem egy teljes év kellett, mire rájöttem, hogy nem fogom elhagyni mert szeretem, sokkal jobban mint gondoltam és szinte bármit megtehet vele maradok. Utóbb csak annyit kértem próbáljuk meg kevesebb fájdalommal üzemeltetni a kapcsolatunkat. Bocsánatot kértem de úgy érzem nem tud megbocsájtani.

Unortodox kapcsolatjavító kísérletként megpróbáltam kifelé nyitni. Ez a másik ffi a fejemben. Egy nárcisztikus személyiségzavaros, kétszer elvált jelenleg is kapcsolatban élő sokgyerekes édesapa forma. Akinek nem okoz gondot érvényesülni a világban és sok nőnek tetszik, de igazán hosszú tatós kapcsolatra úgy tűnik nem képes. Nagyon tetszettünk egymásnak, javasoltam, hogy próbálkozzunk egy alternatív párhuzamos szállal, ami nem volt ellenére. Végtelenül hálás voltam neki amiért egyértelműen jelezte, hogy szívesen kerülne közelebb hozzám, miközben a férjem heti max egy kegyelemszexen tartott. Még mielőtt bármi történt volna nagyon megilyedtem, mert éreztem, hogy beleszerettem mint egy kiskamasz. Pusztán a létre nem jött kapcsolatból annyi feminin erő keletkezett bennnem, abban az időben ha beléptem egy helységbe, szegény hímek rosszul voltak tőlem, pedig vonzerő ugyan van bennem de jónő soha sem voltam. Hónapokig szenvedtem miatta, minden energiámat felőrölte, hogy ne fussak oda hozzá, de féltettem a házasságomat és egy szerelmes viszony nagyon egészségtelennek és kezelhetetlennek tűnt.

Most itt vagyok mindkettőbe síkszerelmesen. Kéne legalább egy de szívem szerint leginkább mind a kettő. Hova tegyem őket bent és kint?


Éjfél Kapitány monogám válasza

Ne a tünetet kezeld, hanem a betegséget. Az alapvető probléma itt – ahogy azt szépen fel is vezetted – a házasságod eróziója. Hogy a képbe egyáltalán bekerült egy nárcisztikus harmadik, az csak egy félresikerült kezelés miatti kellemetlen tünet, ami abban a pillanatban meg is szűnik, amint sikerül az igazi betegséget meggyógyítani.

Mindenképpen azt tanácsolom, hogy eredeti szándékod szerint, de az eddigieknél ügyesebben csábítsad vissza az emberedet. Egy nő annyi de annyi módon tud örömet okozni, tessék megjáratni kicsit a fantáziádat! Mondjuk, járj el vele te is aktívan edzeni. Egy kis jóleső közös mozgás, zuhanyozás után, lehet hogy el se juttok a nagy ágyig, mert már az autóban egymásra mozdultok ;) Ne szűkölködjél az otthoni bókokkal, annak még egy aszkéta is örül. És ami a legfontosabb: tűzzél (tűzzetek) ki közös szexi feladatokat magatok elé. Egy férfi általában imádja a megoldandó feladatokat, ahogy a szexet is, a kettő együtt pedig garantáltan megmozgat majd benne minden energiát ;)

Amire vigyázz, hogy véletlenül se sodródjál valódi viszonyba azzal a pótlék pasival – az mindent de mindent elrontana.