Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

Megtartani egy férfit?

Daisy bosszús kérdése

Miért van az, hogy a férfiak, bárhogy is viselkedj velük, előbb-utóbb lelépnek, vagy megcsalnak. Tudom, hogy erre létezik egy frappáns biológiai magyarázat, de ezen valóban nem lehet felülemelkedni? A férfiaknak mindig pont akkor van szükségük változásra, újdonságra, amikor a nők megállapodni szeretnének, mert eljutottak odáig, hogy megbíznak partnerükben. Miért éppen abban a pillanatban romlik el minden? Létezik őszinte kapcsolat, amiben magadat adhatod, vagy csak ügyes taktikázással érhetjük el, hogy megkapjuk, amit szeretnénk?


Éjfél Kapitány kijózanító válasza

Ugye tudod, Daisy, mi történik, ha egy férfi "őszintén, ügyes taktikázás" nélkül odalép egy nőhöz és azt mondja neki: "Imádlak, légy enyém még ma éjjel!". A válasz – ha egyáltalán van – legjobb esetben ez: "Kotródj undorka!"

Ha az anyatermészet ezt ilyen egyszerűen intézte volna, nem működne a szelekció, a verseny. A "taktikázás" ad módot rá, hogy megmutassad, mennyivel vagy jobb a többieknél.

Férfinak is, nőnek is meg kell küzdenie a párjáért, a különbség mindössze az időzítésben rejlik. Míg a férfiaknak az ágyba bújás előtt kell keményen küzdeniük, addig a nőknek ezt követően van feladatuk, ha valóban komoly párkapcsolatban gondolkodnak.