Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

Gengszterpalánta

Gengszterpalánta

A kettesért harcoló gengszterpalánta kérdi tőlem, mit csináljon. Megmondom neki.

Candie pályaválasztó kérdése

Hello, 17 éves vagyok, középiskolás, nem tudom hogyan tovább. A tanulás nem megy jól, ha eljutnék az érettségiig akkor is maximum egy kettest tudnék elérni szerintem. Anyám szerint ha nem megy menyek át szakmunkásképzőbe, nekem ahhoz meg semmi kedvem. Talán még a Rendészeti szakközepet megpróbálnám. Szerinted mi csináljak? Próbáljam meg a kettest megszerezni?


Éjfél Kapitány munkaadó válasza

Mindenképpen szerezd meg azt az érettségit! Hogy milyen érdemjeggyel, az később már senkit se fog érdekelni. Érettségivel a kezedben, ha nem is fog minden simán menni, de legalább nem leszel automatikusan kizárva a rendesebb állásokból, és ez nagyon sokat számít! Nem vagyok híve az iskolák és bizonyítványok halmozásának (ld: válaszom a diplomáról), de az érettségi olyan minimum, aminek a hiányában eláshatod magad. Szóval rajta, szorítsd össze a fogad, tanulj, kombinálj, menj másik suliba, ha kell, de legyen meg az a kettes!