Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

A kedvesem vagy az imádóm?

Macskaanya párválasztó kérdése

Még mindig jó az útmutatásod az élethez; de néhány fontos kérdés még nyitott maradt amire nem kaptam választ. Mi tegyek, ha a kedvesemtől nem érkezik levél ?? Viszont a nem kedvesemtől rózsacsokor érkezik az éj leple alatt?? Dobjam ki a rózsát ?? Vagy a "kedvesemet" aki tévedés lehetet vagy a gonosz műve. Várom a válaszod, de ha nincs válasz, akkor majd dönt a sors.


Éjfél Kapitány időzítős válasza

Ha a Sors dönt, rosszul jársz. Természet anyácska egy kurva, tőle jót ne remélj. Emlékezz az elméletre a sültgalambról!

Sürgető leveledből úgy tűnik, hogy az időtényező itt egyáltalán nem elhanyagolható, induljunk hát ki ebből. Rózsás imádód jól láthatóan be van indulva. Ha meg is várakoztatod, akkor sem maradsz le semmiről. Kedvesed ugyanakkor kommunikáció híján egyre távolabb kerül tőled, így itt lépéskényszerben vagy. Írj neki Te, de azonnal! Hiszen szereted, vagy mi a szösz! Igyekezd gyorsan tisztázni a dolgotokat, és amíg ez meg nem történik, addig csak rá koncentrálj. Ha elveszítenéd, még mindig nem késő rózsás lovagoddal vigasztalódni, akit legokosabb,
Lego játék
ha minimális kommunikáció mellett lebegtetsz addig.

Másik levezetéssel is ugyanide jutunk. Kit szeretsz? A kedvesed. Akkor vele foglalkozz, írj neki (a hapsik is imádnak szerelmes levelet kapni). A Rózsás meg csak dolgozzon tovább a jutalmáért.

Ja, a rózsát ki ne dobd, szárítsad ki, szép emlék marad :)

Reakció

Azon kevés válaszaim egyike volt ez, ahol kivételesen nem feketén-fehéren foglaltam állást. Amellett, hogy a szerelem abszolút elsőbbséget élvez, az volt az érzésem, hogy a rózsás embernek is komoly szerepe lesz még a történetben. Annak idején többen is megróttak ezért – mondván a lebegtetés nem hozzám méltó technika. Az aktuális történések fényében úgy tűnik, mégis jól tettem, hogy mindkét lovagnak zöld lámpát adtam: esküvői meghívót kaptam Macskaanyától (nézd meg!). A rózsás hosszú és kitartó udvarlás után feleségül veszi és Amerikába viszi Macskaanyát. :)