Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

Bepasizni ennyire nehéz?

Jenny klasszikus kérdése

Van egy csaj. Most 19. És még mindig nem sikerült összehozna egyetlen értelmes, tartós kapcsolatot se. Pár éve még elég kövér volt és hihetetlen önbizalomhiánnyal küzdött. De csak a srácok terén. Egyébként a lehető leghatározottabb ember akit ismerek. Egy másfél éve elkezdett fogyni. Nagyon csinos lány lett belőle. Kedves és intelligens. Nem értem miért nem tud már összeszedni egy normális hapsit?! Azt sem lehet mondani, hogy nem jár társaságba, mert jár. Nem is keveset!! Millió kettő barátja van és nagyon sok embert ismer. Nem akarja görcsösen, hogy pasija legyen, de valahogy nem jön össze neki. Nem értem miért! Szeretnék neki segíteni, de nem tudok... Annyit tudok neki mondani, hogy idő. De őt is megértem, hogy már nagyon vágyik valakire. Vélemény?


Éjfél Kapitány határozott válasza

Egy mondat feltűnt a leveledből: "... a lehető leghatározottabb ember akit ismerek". Biztos vagyok benne, hogy a bepasizás kulcsa nem a határozottság. Sőt. Az esetek többségében ez kifejezett hátrány. A kulcs: a kedvesség és a hajlandóság.