Éjfél Kapitány
Útmutató
Levél Éjfél Kapitánynak...

Útmutató

Éjfél Kapitány a mihez tartás végett megmagyarázza  a legfontosabb kifejezéseket, amelyeket következetesen használ. Minden olyan kifejezés, ami ilyen színnel szedett bárhol az oldalakon, itt van részletesen megmagyarázva. Hívhatod ezt szószedetnek, vagy glossary-nak is ha bírod az angol nyelvet. 

Fanatikus rajongók

A Kapitánnyal 100%-ban azonosuló Rajongók és/vagy az iránta fizikai vágyat érző Rajongók maroknyi csoportja. A Rajongók ilyenformán történő kategorizálása nem hivatalos és nem dokumentált, csupán az érintettek szívében.

Fegyvertársak

Egyetlen szuperhős sem lehet meg társak nélkül. Éjfél Kapitány fegyvertársainak nevezi azokat a markáns, saját életművel rendelkező karaktereket, akik alkalomadtán felsorakoznak a halálfejes lobogó alá. Ők azok, akik egyetértve a Kapitány céljaival és módszereivel rendszeresen kiállnak mellette és közös vállalkozásokkal segítik őt a világmegváltás fáradtságos munkájában. 

Fikázó levél

Éjfél Kapitánynak küldött negatív kicsengésű levelek, amelyekben a feladók nemtetszésüknek, vagy határozott és lényegi egyet nem értésüknek adnak hangot Éjfél Kapitány munkásságát illetően. A fikázó levelek a kukába kerülnek, azok kivételével, amelyek egyet nem értésük mellett elismerik Éjfél Kapitány munkásságát.

Főhadiszállás

Az az Internetes honlap, amit most is olvasol. Én így hívom. A főhadiszállás igen szerteágazó, sok sok Terme vár a felfedezőkre.

Önkéntesek

Azok a kreatív Rajongók akiknek beküldött írásait és anyagait Éjfél Kapitány a Főhadiszállásán közzéteszi.

Politika

Olyan dolog, ami feleslegesen osztja meg az embereket, sok jót sodorva az egyik és sok jót a másik oldalra.

Rajongói oldal

Éjfél kapitány Főhadiszállásának önálló terme, ahol a Rajongó levelek és Fikázó levelek vannak közszemlére téve. Itt találod.

Rajongó levél

Olyan Éjfél Kapitánynak küldött pozitív kicsengésű levelek, amelyek  fejlécében vagy szövegében a feladók használják a 'rajongó levél', vagy a 'rajong' ige valamelyik alakját. Egy levél rajongó levélnek minősülhet abban az esetben is, ha a fenti formai követelményeknek nem tesz ugyan eleget, de hangsúlyosan pozitív tartalma nem hagy kétséget a levélíró rajongó mivoltát illetően. Amennyiben a feladó másképpen nem rendelkezik, a rajongó levelek - tartalmuk önkényes szűrése után - a Rajongói oldalra kerülnek.

Rajongók

Éjfél Kapitány elszántságát és jóakaratát elismerő olvasók, akik ezt Rajongó levél formájában is a Kapitány tudomására hozták. A rajongókkal szemben nem elvárás a Kapitány nézeteivel való 100%-os azonosulás, sem a szexuális vonzalom.

Termek

A Főhadiszállás termekre, azaz oldalakra oszlik. Most is egy teremben vagy, az Útmutatóban.

Titkos támogatók

Éjfél Kapitány munkáját alkalomadtán felbérelt profik és lelkes önkéntesek is  segítik. Az ő szaktudásuk, segítségük és diszkréciójuk nélkül a Főhadiszállás jelenlegi formájában nem létezhetne. További önkéntesek jelentkezését a Kapitány szívesen fogadja.

Kijárat...

Főoldalra...