Éjfél Kapitány
best of
Küldj levelet!

Best of Éjfél Kapitány

Új hús vagy? Nem ismered sem a Kapitányt, sem a munkásságát? Kezdd itt az olvasást! Sok év terméséből válogatódott ki az alábbi fél tucat írás, amelyeket az olvasók a legjobbak közé szavaztak. Közülük is toronymagasan kiemelkedik a régi szeretőkről szóló elmélet - remélhetőleg nem csak a frissen szakítottak szavazatai miatt. Alapvetően elégedett vagyok a rajongók választásával, bár furcsállom, hogy egyetlen koncertbeszámoló, és egyetlen videojáték sem került be az első hatba, mintha csak lányok szavaztak volna. Sebaj ;) A teljesség kedvéért alant meghagyom a szavazásra feltett 20 cikket is, ha gondolod, akár még most is választhatsz közülük. Jó szórakozást!

Elmélet a régi szeretőkről Elmélet a pozícióharcról
Unatkozom, öngyilkoljak? Temetőben
Karácsonyi Budapest 2005 Twin Peaks

Szex

Már a statisztikáknál is háromfelé bontottam a tartalmat - úgymint szex, intellektus és szórakozás. Ehhez hasonlóan a szavazás is ezt a tematizálást követte. A szexet mint direkt témát csupán nővérkéim képviselik itt a Főhadiszálláson, róluk éppen ezért nem is érdemes szavazni. Imádjuk őket és kész. A szex indirekten persze majd minden cikkemben egészségesen szerepel, de sehol nem annyira hangsúlyosan, hogy ez szavazás tárgya legyen.

Intellektus

Megmondóemberi és virtuális prófétai munkásságomat leginkább az Elméletek, a Kérdés-válaszok, és a Kommentárok alkotják. Ezekből válogattam tizet, hogy könnyebb legyen a végső szavazás. Szeretném ha nem a témák iránti ösztönös szimpátiád, hanem az egyes cikkek tartalma alapján választanád ki kedvencedet a következők közül:

Simek Kitty kegyelme

 

A playboy nyuszi elmélete

(Hargitai Bea)

Traktoros tüntetés 2005

 

Temetőben
 
Unatkozom, öngyilkoljak? Férfiak és nők vagy alkalmazottak?
Elmélet a régi szeretőkről Elcsalni az életet?
Elmélet a pozícióharcról Elmélet a holtig tanulásról

Szórakozás

Ne becsüljük alá a szórakozást, ugyanolyan fontos ez mint a világmegváltás, ha ugyan nem fontosabb. Többen úgy gondolják, Éjfél Kapitány valójában csak szórakoztatni akar és magasról tesz a pusztuló világra. Akárhogy is, most arra kíváncsi, neked melyik tetszett legjobban az alábbi tudósítások, könyv-, játék- és filmkritikák közül...

Francis Ford Coppola: Apokalipszis most
 
Sziget 2003
 

Karácsonyi Budapest 2005
 

Karafiáth Orsolya: Café X

 

Nagy Andi: Party képek
 
Marilyn Manson koncert
 

Évi a Big Brother győztese

 

Battlefield 1942
 

Párizs felé. 

 

 

Twin Peaks

 

 

Kijárat...

Főoldalra...