Éjfél Kapitány
best of 2007
Levél Éjfél Kapitánynak...

Best of 2007 - Éjfél Kapitány szerint...

Akárhogy is gondolkoztam, egészségügyi kényszerpihenőmet kivéve semmi de semmi említésre méltó kellemetlenség nem jutott az eszembe, finom dolgok viszont számolatlanul.

Az év férfije

Sebestyén Balázs
Az ember, aki megállja a helyét a nagytévében is, akár eszelős stúdióvendégekkel, akár Vágó Istvánnal párban. Nem irigylem tőle a rajongóit: abszolút megérdemli őket.
Az év nője Karafiáth Metta
A húg, aki évről évre a legpazarabb születésnapokat szervezi nővérének, idén is telibe talált. Engem kifejezetten lenyűgözött szervezői zsenije és önzetlensége. Nem csoda, hogy barátja Chris őt, és Budapestet választotta Anglia helyett...
Az év játéka LEGO
Még mindig és egyre inkább! Kiderült, hogy nem vagyok egyedül, sőt nevünk is van, én is egy Adult Fan of Lego, azaz AFOL vagyok. Az első magyarországi kiállítás a Sugárban bombajó volt.
Az év étterme Lou Lou
Tudjuk jól, nem vagyok egy evős fajta, de ez esetben maga a környezet is varázsos volt: elegáns és érzéki. Ami kell franciás, ami kell magyaros. Magnifique!
Az év itala Pezsgő
Ha nyár van, hogy lehűtsön, ha tél van, hogy felmelegítsen minket. Úgy értem engem és a jónőket.
Az év kajája Haribo gumimacik
Az anorexiás modellek is erre esküsznek. Finom, és úgy érzed, van valami a gyomrodban. Hasonlóan kiváló még a cseresznyés és a kólás gumicukor is a kínálatból. A békás már nem annyira - annak van egy kis műanyag mellékíze...
Az év tévécsatornája Music Television Magyarország
Húszévesen a frissen bekígyózott kábeltévén nézett MTV alapvetően motivált jóízlésben, fittebb, tudatosabb életvitelben, jobb kinézetben. Örülök végre a magyar kiadásnak, bár a beszélgetős műsorokat már nincs türelmem meghallgatni, hiába is értem végre a nyelvüket ;)
Az év koncertje Gödör
Balaton zenekar születésnapos főkolomposokkal, Menyhárt Jenő és a Legát féle Lidérc egy éjszaka a Gödörben - hát ez pazar volt. Megalázó durva szerelem!
Az év weboldala Napirajz
Jeah, mi kéne más, mint szex és nevetés? Nanáhogy pénz. Remélem ez utóbbiból is kijut a szerzőnek, Merényi Dánielnek, ha már a Titkosfiók kiadta a könyvét. Vettem is belőle unokatesómnak, gondoltam ezzel is hozzájárulok a dologhoz.
Az év telefonja Sony Ericsson K750i
Előző telefonom dicstelenül kiesett a zsebemből és strapabíró gumírozásának köszönhetően olyan halkan, hogy még csak fel se tűnt, ahogy az autó alatt landolt. Utódja minden szempontból felülmúlja, vele olvasok gmailt ha kell a balaton partjáról, ha kell a kórházi ágyamból.
Az év ékszere Eyeball ring
Legáttól kaptam ezt a hipnotikus erejű darabot, ami annyira hatásosan hivalkodónak bizonyult, hogy hamarosan le is szedték rólam. Easy come, easy go.
Az év afrodiziákuma Konyak
Konyakot régebben rosszkedvemben fogyasztottam, újabban kifejezetten afrodiziákumként iszom, és itatom. Nagyon működik ;)

Összegzés más évekről...

Kijárat...

Főoldalra...