Éjfél Kapitány
best of 2006
Levél Éjfél Kapitánynak...

Best of 2006 - Éjfél Kapitány szerint...

Az idei listát összeállítva szokatlanul sok negatívum is eszembe jutott: 2006 nem szűkölködött kiemelkedően kínos momentumokban. Az év elszalasztott lehetősége, az év botránya, az év legrosszabb árfolyama, az év abbahagyott videojátékai mind-mind jogosan itt lehetnének, de nincsenek. A mérleg továbbra is jócskán pozitív.

Az év férfije

Csányi Sándor

Az ember, aki ha nem színészkedik, akkor is rokonszenves. A Kontroll után idén a Csak szex és más semmi, majd a Szabadság Szerelem is nagyon bejött.  

Az év nője Blondie
Nézem kedvenc Fashion TV-met, és az egyik partin kit látok a mikrofon mögött: hát Debbie Harry énekel. Rettentő enerváltan, mégis magával ragadóan. Mintha önmaga Laibach feldolgozása lenne, úgy szól a régi szám:  One day or another - I'm gonna getcha getcha getcha getcha.
Az év sofőrje Horváth György
Az ember, aki beindította az öreg T34-es tankot! Klasszikus eszement magyar virtus a köbön. Haragudnom kellene rá - de nem tudok.
Az év hangfalai Infinity BETA
Ez az az eset, amikor felesleges hosszasan nézegetni a technikai adatokat, elég csak a jobbiknak kinéző sorozatot kiválasztani a katalógusból. Nem csalódtam.
Az év játéka LEGO Exo-force
Japános csatarobotok legóból. Mindig is ilyenre vágytam, nem én tehetek róla, hogy csak most csinálták meg. A gyártó szerint 7-14 éves korig :)
Az év weboldala Youtube.com
Szinte a világ összes videoklipje egy helyen, beleértve a régi, majdnem elfelejtett anyagokat is! Végre lehetek a saját VJ-m!
Az év gadgetje Sony fényképezőgépem
Minden idők legjobb szülinapi ajándéka. Mióta a zsebemben elfér, azóta olyan dolgokat is lekattintottam vele, amikről nem gondoltam, hogy valaha is megtörténhetnek velem.
Az év ígérete Holtankoljak.hu
Internetes sikersztori a nulláról? Idén a Közérdekű információ szolgáltatás titulusát már megszerezték, jövőre jöhetnek a milliók. Ha sikerül, megemelem a kalapom!
Az év üzlete Az Iwiw eladása
Számra tenni és nyerni. Ilyen üzletből nincs sok Magyarországon, ritkaság, hogy ötlet és befektetés ilyen busásan megtérüljön. Szép munka volt, akárhogy is csinálták.
Az év ügyfélszolgálata Magyarország ügyfélkapu
Ilyet én még nem láttam: ahogy sor keletkezett, egy ügyintéző a saját gépéhez ültetett le a hátsó irodában, hogy gyorsabban menjenek a dolgok! Ugyanott az  ugyfelvonal.hu példás gyorsasággal adott pontos választ kérdéseimre. Köszönöm!
Az év itala Barackpálinka
Konyakot ha rossz kedvem van, whisky-t ha történik valami, B52-t ha sietek. De ha csak simán a jókedvet akartam fokozni - az idén mindig barackpálinkát kértem.
Az év csokoládéja Ritter SPORT
Az izgalmasabb likőrös-trüffeles darabokat érdemes exotikus körülmények között kipróbálni. Afrodiziákum a maximumon.

Összegzés más évekről...

Kijárat...

Főoldalra...