Éjfél Kapitány
2005
Levél Éjfél Kapitánynak...

 

Kedveseim!

Jó kis év volt ez, akár a számokat, akár a hangulatot nézem. Kedvemre való munka, megérdemelt pihenés, gazdag jutalom. Az idén majd minden sikerült amibe csak belefogtam, ami pedig nem, abból se származott károm, legfeljebb ha loss of opportunity - ahogy a precíz angol terminológia mondja. Ahogy az új fekete autó végigsuhan a pazarul kivilágított Andrássy úton, befordulva az utcánkba azt mondom: kiegyeznék ezzel így életem végéig...

A misszió halad előre: napi 150-200 egyedi látogató nézett be az idén a főhadiszállásra. Lelki szemeim előtt elképzelek egy 150 emberből álló sort - hát nem állnék be a végére ;) A frissítések immáron 2-3-4 naponta jelennek meg, bár nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez sokat számítana. (Zero ügynök szerint ettől nem lesz több olvasóm, viszont kevesebben pártolnak el tőlem. Remélem...) Új embléma, polírozott felület, és a rovatok egyre határozottabb kialakulása mutatják, hogy az állandónak tűnő kinézet leple alatt folyamatosan halad előre az Éjfél Kapitány projekt.

Gyűlöljünk vagy imádjunk - javasoltam tavaly és remélem a többség az utóbbit választotta. Akik az elsőt, azokkal sincsen semmi gondom, ellenpontra is nagy szükség van, hogy legyen mihez képest egyáltalán szeretetről beszélnünk. Morfondíroztam mi legyen az újév jelmondata. Két lehetőség is eszembe jutott. Az egyik Godefroy de Papincourt lovagnak Montmirail grófjának legendás csatakiáltása a "Harcra fel győzni kell!", míg a másik Nick Cave belemenős kurjantása az új lemez legelején "GET READY FOR LOVE!"1. Egyértelmű hogy a másodikat választottam. Fenének se hiányzik a csatározás - élvezni akarok.

Legalább olyan boldog 2005.évet kíván mint a 2004. volt,

 

Éjfél Kapitány

 

 

1 Get ready for love! ang Állj készen a szerelemre!

Összegzés más évekről...

Kijárat...

Főoldalra...